Thailand (17 maart 2012 - 1 april 2012)

Het was vrijdagochtend en zoals gebruikelijk checkte ik de dagelijkse Groupon deals die in mijn mailbox zaten. Tickets naar Thailand voor weinig! Goed, vertrek vanaf Brussel maar dat is nog wel te doen. En ja, Thailand stond niet bovenaan mijn lijstje (voor zover ik die heb), maar ik wil er toch wel een keertje naar toe. Meteen even gebeld naar kantoor om vrij te regelen. En zo had ik dus op vrijdagochtend heel impulsief een ticket naar Bangkok geboekt. Voor 344 euro retour!

Nou is Thailand nogal een toeritische bestemming dus ik dacht dat het bezoeken van de werelderfgoederen wel makkelijk zou zijn. Maar na wat research kwam ik er achter dat sommigen toch wel erg lastig te bezoeken waren. Dus ik ga ook naar het onbekende Thailand, wordt het toch nog avontuurlijk :-)

De (voorlopige) route: Bangkok, Ayuthaya, Khao Yai National Park, Nakhon Ratchasima, Phimai of Phanom Rung, Udon Thani, Phu Phrabat Historical Park, Ban Chiang, Chiang Mai, Si Satchanalai, Sukhothai, Kamphaeng Phet, Huai Kha Khaeng Wildlife Sanctuary, Kaeng Krachan National Park, Bangkok. Het is flink doorreizen en gebruik maken van verschillende soorten vervoer (bus, trein, binnenlandse vlucht, brommetje en auto huren), maar hopelijk kan ik wel alle huidige en toekomstige werelderfgoederen bezoeken.

Ga direct naar de verslagen of gebruik het menu bovenaan de pagina.

Homepage