Paul en Joyce op Tenerife (13 - 20 december 2010)

Er was eens een klein meisje, Joyce, die besloot uit dienst te gaan bij haar werkgever. Ze had nog wel wat vakantiedagen staan en omdat ze liever niet wilde dat de belastingdienst al te veel hiervan zou profiteren en ze eigenlijk ook gewoon heel graag vaak op vakantie gaat, besloot ze om nog een weekje op vakantie te gaan zo op het einde van het jaar.
Toen Paul daar lucht van kreeg, kwam hij tot de conclusie dat hij ook wel behoefte aan vakantie had. Binnen niet al te lange tijd moet hij namelijk een niertransplantatie ondergaan en dan breekt er een vervelende tijd aan. Hij heeft dus wel een vakantie verdiend om zich voor te bereiden!

Zo gezegd, zo gedaan. Even googlen, vrij regelen, oppas regelen en boeken maar. Paul en Joyce gaan naar Tenerife!

En waarom Tenerife? Omdat er twee werelderfgoederen zijn, en een derde op kleine afstand. En omdat het er lekker weer is. En omdat ze daar goedkoop een weekje naar toe konden. En omdat het niet al te lang vliegen is. En omdat het wel een relaxte bestemming is als je niet optimaal fit bent. Genoeg redenen dus!

Ze hebben een apartementje geboekt. Wel zo handig want Joyce (vegetarisch) en Paul (zoutloos) zijn nogal lastig met eten. En nu kunnen ze dus hun eigen prakkie koken. En omdat Paul hopeloos achter loopt met het schrijven van recepten met Pauls Geheime Kruidenmix voor zijn website ongezouten.net, is dit een ideaal moment om eens flink te gaan experimenteren.

Paspoort en pinpas mee, zwemkleding mee, reisgidsje mee en Pauls Geheime Kruidenmix mee. Ze zijn er klaar voor!

Ga direct naar de verslagen of gebruik het menu bovenaan de pagina.

Homepage